De vloerenspecialist in Groningen en Drenthe

Wij leggen vloeren door heel het noorden van het land en ook in de grensstreek van Duitsland. In onze woonwinkel in Musselkanaal kunt u uit een groot aanbod kiezen van PVC vloeren, laminaat, vinyl, linoleum en uiteraard ook tapijt in alle uitvoeringen. We hebben een eigen team dat vloeren legt. Zo kunnen hoeft u niet lang te wachten tot u uw gewenste vloer in huis of kantoor gelegd krijgt.

Ruime keuze uit pvc vloeren en tapijt

PVC-vloeren

Een pvc-vloer is zeer onderhoudsvriendelijk, kras vast, vochtbestendig, ideaal voor
vloerverwarming en geeft minder klank dan een houten- of laminaatvloer. Ook te zien in de winkel.

Laminaat vloer

Wij hebben in onze showroom ruime keuze aan verschillende merken, kleuren en diktes laminaat. Bij een laminaat vloer is de keuze voor de juiste ondervloer van groot belang. Ook te zien in de winkel.

Tapijt

Tapijt heeft een warme, huislijke uitstraling en werkt geluiddempend. Vanwege de ruime keuze aan kleuren en soorten is de functie van de ruimte waar het tapijt komt heel belangrijk. Ook te zien in de winkel.

Vinyl

Met een vinylvloer kunt u alle kanten op! Er zijn veel soorten dessins te bewonderen in onze showroom, zowel houtprint als tegelmotief maar ook een effen kleur of een robuuste betonlook. Ook te zien in de winkel.

Linoleum

Linoleum is van 100 procent natuurlijke materialen gemaakt en daardoor ook 100 procent biologisch afbreekbaar. Ook is het heel gemakkelijk in onderhoud omdat het waterresistent is. Ook te zien in de winkel.

Klanten over ons

Goede kwaliteit, vriendelijk personeel,
Goede service en ruime keus. Niet alleen tapijt en gordijnen, maar nu ook meubelen.
Prettige zaak, je bent welkom, er wordt naar je geluisterd. Veel keuze. Goed advies
Een super bedrijf die achter hun producten staat en waar de klant koning is.
Vriendelijke mensen en goed geholpen.
0
Back to Top

Search For Products

Product has been added to your cart