Wij ontzorgen en doen net dat beetje meer!

logo_westen_colors

Sinds 1986

In maart 1986 is Westen Tapijt & Gordijnen opgericht door Bert en Marian Westen gevestigd aan de Marktstraat 60. Westen is een echt familie bedrijf waar de kwaliteit en service hoog in het vaandel staat en daardoor toonaangevend op het gebied van interieurstoffering.
Wat maakt een huis echt een thuis? Die vraag hebben wij onszelf vaker gesteld. Zijn het de mensen die er wonen? De bouwstijl? De manier waarop het huis is ingedeeld? Of toch de inrichting. Uit ervaring weten wij dat een huis pas een thuis wordt als er sfeer is gecreëerd. En het creëren van sfeer is heel persoonlijk. Daarom besteden wij veel aandacht aan het samenstellen van ons assortiment. Met zorg en oog voor detail zoeken wij naar mooie, leuke en unieke items die een huis meer sfeer geven. Denk hierbij aan potten, vazen, lampen, windlichten, kaarsen en andere woonaccessoires. En omdat sfeer meer is dan alleen de details, hebben wij ook tafels, kasten, sidetables en andere sfeerbepalende interieurinrichting.

Vakmanschap & Productkennis

Echt vakmanschap en productkennis tref je bij Westen, eigen stoffeer team en het unieke van eigen gordijnen atelier. Sinds 2009 is Frank Westen toegetreden tot het bedrijf en is Westen Tapijt en Gordijnen veranderd in Westen Tapijt & Wonen Colors @ Home zodat we alles op het gebied van woninginrichting onder één dak kunnen aanbieden.

Urban Sofa & Cozy Homes

Bij ons in de winkel in Musselkanaal kunt u een grote collectie vinden van Cozy-Homes en Urban Sofa. Van banken, stoelen tot grote vazen, glazen, kruiken of een hele boomstronk. Allemaal items die je inrichting een heel ander gevoel geven en sfeer bepalend zijn. We hebben doorlopend nieuwe items die jouw huis een andere sfeer geven. Kom voor de hele collectie bij ons langs en zoek iets moois uit dat jouw huis doet opleven!

In onze winkel vind je banken, fauteuils, eettafels, sidetables of kasten. Deze worden in sfeerhoekjes gepresenteerd, zodat direct zichtbaar wordt hoe het er bij jou thuis uit gaat zien. Het assortiment is breed om jou voldoende keuze te bieden. En natuurlijk zie je overal in de winkel leuke (klein)meubelen en woonaccessoires. Niets weerhoudt je er meer van precies dat interieur samen te stellen waar je al jaren van droomt.
Urban Sofa collectie
Cozy Homes

Onze werkwijze

U zoekt een nieuw interieur of wilt een kleine aanpassing doorvoeren in uw huis? Even die muur schilderen, of net even wat anders voor de ramen of op de vloer. Onze deskundige medewerkers staan dadelijks voor u klaar om samen met u mooi interieur te ontwikkelen. We adviseren u over de mooiste kleuren en u mag de stalen altijd meenemen naar huis om zo de kleuren nog beter te bekijken, want thuis is het toch altijd anders.

Gratis opmeten

Vraagt u bij ons een offerte dan komen we graag bij u langs om alles op te meten zodat we u een passende offerte kunnen geven. Dit kost u niets extra’s, gewoon omdat we vinden dat dit zo hoort. Op die manier komt u nooit voor verrassingen te staan.

Volledig ontzorgen

Heeft u uw keuze gemaakt, dan spreken we alles met u door. We zorgen voor een vlekkeloze oplevering van uw nieuwe interieur. Desgewenst nemen we alle zorgen voor u uit handen. Van het verwijderen en afvoeren en alles weer op plek terug plaatsen; “ontzorgen”.

Eigen atelier

We willen weten wat we leveren, daarom houden we alles in eigen beheer. We hebben als een van de weinigen nog een eigen gordijnenatelier en een eigen vast stoffeer team. Stuk voor stuk professionals die weten hoe het gelegd en gemonteerd moet worden en elkaar scherp houden voor een perfecte en complete afwerking.

Van schilder tot stukadoor

Pakt het veranderen van uw interieur net even wat groter uit en moet er een kleine verbouwing plaatsvinden? Ook dan regelen we graag alles voor u! We werken nauwgezet samen met vakkundige stukadoors en schilders, samen zorgen we voor een perfect eindresultaat.

Wij houden van tevreden klanten en daarom doen wij “net dat beetje meer!”.

Klanten over ons

Goede kwaliteit, vriendelijk personeel,
Goede service en ruime keus. Niet alleen tapijt en gordijnen, maar nu ook meubelen.
Prettige zaak, je bent welkom, er wordt naar je geluisterd. Veel keuze. Goed advies
Een super bedrijf die achter hun producten staat en waar de klant koning is.
Vriendelijke mensen en goed geholpen.
0
Back to Top

Search For Products

Product has been added to your cart