Behang is weer helemaal terug! Wilt u behang dat bij het interieur past? Bij Westen Colors@Home vindt u altijd de nieuwste collecties behang volgens de laatste trends. Wij hebben een uitgebreide keuze uit uni’s, kleuren en stijlen. Onze stylisten helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Fotobehang

Die ene mooie vakantiefoto aan de wand? Ook dat is mogelijk! Wij zorgen voor het perfecte resultaat.

Ook voor kleur en verfadvies

Westen Tapijt en Wonen voert met trots de naam Colors@Home. Wij zijn een erkend bedrijf met moderne verfmengmachines met ruim 500.000 recepten, leverbaar in vele professionele merken verf. Schitterende kleurpresentaties met grote verfstalen helpen u eenvoudig een juiste keuze te maken.

Vraag het onze interieur adviseur

In onze winkel helpen onze adviseurs u graag bij het maken van de juiste keuze, vakkennis is de basis van onze adviezen. U kunt met al uw interieur- en kleurvragen bij ons terecht, wij denken met u mee. Bij Westen Colors@Home vind u verf van hoogwaardige kwaliteit waar ook de professional graag mee werkt. Onder andere van de merken Sikkens, Sigma en Wijzonol. Daarnaast verkopen wij ook ons eigen huismerk Colors. Deze merken zijn er voor binnen en buiten, tegen een zeer aantrekkelijke prijs.
0
Back to Top

Search For Products

Product has been added to your cart