Westen Kantoor- en projectinrichting biedt u specifieke, zakelijke dienstverlening op het gebied van kantoorinrichting en projectinrichting. U kunt bij ons terecht voor een totaalpakket voor de inrichting van zorginstellingen, scholen, overheidsgebouwen en kantoren.
Westen 29

Complete ontzorging

We zijn gespecialiseerd in kantoormeubilair, vloerafwerking en raam- en wandbekleding. De conceptontwikkeling en het ontwerp van uw kantoorinrichting vindt plaats in onze eigen showroom of in samenwerking met externe interieurarchitecten. Voor huisvestingsadvies, projectmanagement en turnkey afbouw werken wij samen met een flexibele schil van zorgvuldig geselecteerde partners. Wij bieden u een beproefd concept en kunnen u met ons eigen team of in bouwteamverband volledig ontzorgen bij de restyling, verhuizing of renovatie van uw kantoorpand.
Maak gebruik van onze ervaring op het gebied van kantoorinrichting! Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak waarin we graag inventariseren wat uw wensen zijn om zo te komen tot een innovatieve totaaloplossing voor de inrichting van uw kantoren.

Referenties

Westen 15
0
Back to Top

Search For Products

Product has been added to your cart