Verkooppunt Urban Sofa Groningen Drenthe

Loungebank Carl nieuw in de collectie

Met de nieuwe UrbanSofa Carl loungebank haal je een sterk staaltje design in huis. Onze nieuwe aanwinst is dankzij zijn strakke belijning en robuuste uitstraling nu al een topper in onze collectie. De Carl loungebank is helemaal te personaliseren en past daarom naadloos in jouw favoriete woonstijl. Lees en ontdek op deze pagina alles over dit topmodel van UrbanSofa!

Nu te zien in onze woonwinkel in Musselkanaal

De Carl is de nieuwste creatie van onze designers. De bank heeft een strakke, eigentijdse vormgeving met brede armleuningen. Wat de Carl verder zo bijzonder maakt is de iets lagere body met daarop de heerlijke dikke zitkussens wat zorgt voor de ultieme loungebeleving. De gestileerde rugkussens zorgen voor een mooi ruimtelijk effect. Net als alle andere UrbanSofa modellen is ook de Carl verkrijgbaar in vele verschillende opstellingen. Van een compacte 2-zits tot een comfortabele loungebank of grote hoekbank. Naast de keuze uit talloze opstellingen kun je de Carl helemaal naar je eigen wensen aanpassen. Zo heb je keuze uit verschillende rugkussens, zitcomfort en is jouw nieuwe Carl bank verkrijgbaar in meer dan 200 trendy meubelstoffen. Een fantastische aanvulling zijn de Carl Blocks. Deze tafelelementen zijn niet alleen zeer stijlvol om te zien maar ook nog eens praktisch in gebruik. Je kunt de Carl Blocks als salontafel of sidetable gebruiken maar ook als sofa-tafel tussen de zitelementen plaatsen. Dit maakt de Carl Blocks multifunctioneel!

Bekijk alle Carl banken

Op de website van UrbanSofa staan alle nieuwe Carl banken opgesomd. Je kunt ze bestellen in onze woonwinkel in Musselkanaal.
Carl loungebank woonwinkel musselkanaal
Carl loungebank woonwinkel musselkanaal